Θα γίνω καλά γιατρέ μου;...

Ε
υχόμαστε στους συνεπείς ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ, της Νέας Δημοκρατίας(;), καθώς και της ΡηΜαδ, από εδώ και μπροςκάθε φορά που θα αρρωσταίνουν τα παιδιά τους και τα εγγόνιατους να τα θεραπεύουν μεγενόσημα φάρμακα!
     Επίσης τους ευχόμαστε, αν τυχόν ο θεράπων ιατρός τους,επιμένει στην θεραπεία με πρωτότυπα φάρμακα, να μην έχουν να πληρώσουν την διαφορά γιατί θα τους έχει κάνει ''ντου'' στον τραπεζικό τους λογαριασμό η εφορία!
     Και για όσους θέτουν εντελώς ''αθώα'' το απλοϊκό, πλην προβοκατόρικο, ερώτημα:
''Μα δεν θέλετε ο λαός να παίρνει φθηνότερα φάρμακα;'', ή:
     ''Δεν μπορείτε να παραδεχτείτε ότι... η κυβέρνηση έκανε έστω και ένα καλό;''
     Θα επισημάνουμε ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μιά ΤΕΤΟΙΑ κυβέρνησηνα κάνει έστω και ΕΝΑ καλό για τον ελληνικό λαό, διότι είναι σίγουρο ότι κάπου, σε κάποια κρυφή αποστροφή του νόμου θα υπάρχει κάτι άλλο που θα βλάπτει πολλαπλάσια την τσέπη ή την υγεία του πολίτη..
     Ή θα ωφελεί πολλαπλάσια κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα, που κι αυτά με την σειρά τους στηρίζουν (με το αζημίωτο βέβαια) το καθεστώς!
     Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μία τέτοια κυβέρνηση όπου αδιαφορεί παντελώς για τις καθημερινές αυτοκτονίες, για τα οικογενειακάδράματα, για την εξαθλίωση των πολιτών, να κόπτεται τάχα τώραγια μία και μόνο πτυχή της καθημερινότητας, η οποία μάλιστα συνδέεται με διεθνείς επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων!
     Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ για άτομα του ψυχοπαθολογικού υποβάθρου(θα μιλήσουμε γι αυτό σε άλλο σχόλιο) του υπουργού(!) Υγείας..
     .. να σκεφτούν και να μεριμνήσουν για ο,τιδήποτε άλλο εκτός απ' ό,τι έχει να κάνει με την ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που επιτρέπει σε άτομα του είδους του, με βαριά ψυχολογική διαταραχή, να ασκούν εξουσία!
     Γι αυτό, ας λείπουν οι κραυγές υποκρισίας περί φθηνού φαρμάκου, και περί εξυπηρέτησης των συμφερόντων του λαού.
     Πολύ σύντομα θα φανεί και στους πραγματικά (ελάχιστους πιά) απλοϊκά σκεπτόμενους, ότι οι δοσίλογοι, οι μαυραγορίτες δεν έχουν συναισθήματα!
     Μόνον συμφέροντα..

Σχόλια