Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ετοιμάζουν ιδιωτικό στρατό με βαρύ οπλισμό στην Ελλάδα!!!

ΕΠΑΜ, Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ στο Ράδιο Κρήτη 101,5 FM, 22 Noεμβρίου 2012








                                                                                  

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοέ 2012 από
http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo
Ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης καλεσμένος τηλεφωνικά στην Εκπομπή του Δημοσιογράφου Νίκου Ψυλάκη στο "Ράδιο Κρήτη 101.5" του Ηρακλείου, Καταγγέλει Νέα Συμφωνία του Ελληνικού Κράτους με Ιδιωτική Στρατιωτική Εταιρεία, για Ανάληψη Έργων όπως η Φύλαξη της Βουλής και την Καταστολή Λαϊκών Εξεγέρσεων ...

Η πρώτη επίσημη δημοσιοποίηση του θέματος αυτού έγινε προ ημερών μέσω διαδικτύου από τον ιστότοπο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης όπου η εν λόγω Εταιρεία Ιδιωτικού Στρατού, καλούσε Επενδυτές να επενδύσουν σε αυτήν λόγω Ανάληψης Νέων Έργων, μεταξύ των οποίων αναφέρεται και η εν λόγω συμφωνία ανάληψης έργου και στην Ελλάδα!

Ο Δημήτρης Καζάκης είχε αναφερθεί καταγγέλοντας το θέμα αυτό, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ 12 και 18 Νοεμβρίου 2012, και παρά το ότι έχει πάρει αρκετή δημοσιότητα και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, δεν έχει βγεί ακόμα ΚΑΝΕΙΣ, τόσο από την "συγκυβέρνηση" όσο και από την Αντιπολίτευση να κάνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!

Στο 2ο μέρος του ηχητικού, και μετά το τέλος της ραδιοφωνικής συνέντευξης Καζάκη, ακολουθούν σχόλια του δημοσιογράφου που αξίζει να ακούσουμε όλοι!
πηγη: dreamchristo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου