Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο Ντράγκι καλεί τους Έλληνες να παραδώσουν την Εθνική Κυριαρχία τους.


Ο πρόεδρος της ΕΚΤ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel είπε τα πιο κάτω απίστευτα πράγματα, εντελώς αυστηρά και κοφτά, στέλνοντας καθαρό μήνυμα σε όσους ακόμα δεν το έχουμε αντιληφθεί.
«Κάποιες κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχουν χάσει εδώ και καιρό την εθνική τους ανεξαρτησία λόγω…. του υψηλού χρέους τους. Μόνο αν εκχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία θα έχουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ευρωζώνης».
Δηλαδή τι είπε ο κ. Ντράγκι κυρίως προς εμάς τους Έλληνες και μάλιστα προχθές την ημέρα του εορτασμού του ΟΧΙ; Ότι έχουμε χάσει ήδη την ανεξαρτησία μας, δηλαδή έχουμε γίνει δούλοι και δεν πρέπει να φέρουμε τώρα αντιδράσεις και στην πλήρη εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στον Επίτροπο που θέλει ο κ. Σόϊμπλε. Μόνο τότε θα βρούμε τη λύτρωση και την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.
Αυτά να τα συνειδητοποιήσει το 48% των Ελλήνων που ψήφισαν τους ζηλωτές των μνημονίων.
Πέτρος Χασάπης


ΠΗΓΗ

 http://olympia.gr/2012/10/30/%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CF%8E/#comment-942934

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου